tisdag 8 mars 2011

Livstecken

Vill bara säga att vi mår jättebra.
Vi är med om så mycket hela tiden så vi glömmer liksom bort att sitta vid datorn och skriva ner alltihop! Och lägga upp bilder, som vi ju vet är uppskattat. Vår stora laptop dog - därför är bildredigeringen lite mer komplicerad. Inte svårt alls egentligen att ordna bilder till bloggen på den lilla laptopen, det är bara det att vi så fullkomligt njuter av att vara här och nu i detta ljuvliga land och därförinte engagerat oss i det!

Tre veckor kvar av 14 känns helt OK. Så smått börjar vi tillåta oss att se fram emot fördelarna som finns i Lännäs. Egen ugn att baka bröd i när vi vill, eller till och med fyra! Egen tvättmaskin som tvättar rent i varmvatten (här kör de flesta med "cold wash") (Ingrid) Eget rum (Engla) Stora LEGO lådan (Alvin) och sängen (Ola) Allt blandat med viss hemreseångest beroende på hur pigga, trötta eller mätta, hungriga vi är ;)

Barnen börjar tröttna på att se vattenfall, Ingrids byxor har krymt, Ola drömmer om att bygga ett hönshus i Lännäs och bilen går bra. Kort sammanfattat. Mycket vandringar, kakprovningar på café, lantliv och många mil har det blivit. Precis som vi önskat och drömt om. Det är så välgörande att leva sin dröm!

Vad drömmer du om?
Testa! Gör det! Chansa och njut - du kommer bli glatt överraskad!
Hälsningar från oss som snart ska somna till havets rullande vågsus

3 kommentarer:

 1. Så skönt att ni mår bra och börjar längta hem! För nu börjar jag känna att det inte är så långt kvar tills jag kan få se er i verkligheten igen!

  Igår(8 mars)var det kvinnofika runt Vendelas köksbord. Där vi, minst 14 kvinnor, berättade bl.a stolt om våra barn och var dom är i världen!

  Ha en skön dag med mycket sol och värme, för här börjar snön virvla ner igen. Det är snart vår!
  kramar från oss här hemma i Alfhem

  SvaraRadera
 2. Vi i prästgården tycker det var bra att ni inte kom bort i jordbävningen. Nu kommer våren så nu är det fritt fram att komma hem. Nästa år får ni låta bli att åka så vi inte får så himla kall vinter. Ni kan väl åka till Danmark eller nåt så kan man ge sig tusan på att det blir milt och skönt. Skämt åsido. Välkomna Hem!!

  SvaraRadera
 3. Kolla nyheterna! Tsunami på väg mot NZ. Stor oreda i Japan m fl länder. Är ni vid kusten så lyssna på nyheterna Mikael

  SvaraRadera