onsdag 14 november 2012

Äntligen ett hus!

Efter två månader på Nya Zeeland och sex veckor i camping-nivå-boende på ett rum och kök precis bredvid jobbet har vi äntligen hittat ett hus vi får flytta in i nästa vecka!
http://www.southernwiderealestate.co.nz/detail?l=9657

Finare kommer vi aldrig bo - återkommer om storyn bakom alltihop, ville bara dela med oss av vår glädje.

Nu börjar jakten på att fylla huset som står helt tomt - även utan kyl, frys och tvättmaskin. Vi äger just nu bara det vi hade med oss i resväskorna. All donations welcome...

Vi behöver sängar, soffa, köksbord och stolar, vitvaror, dammsugare, sänglampor, en hink och mopp, klädnypor, trasor, porslin, glas, bestick, stekpanna, konservöppnare, visp, grytunderlägg, toalettborste, plastpåsar, glödlampor... Det är som att flytta hemifrån men utan mammor till hands och med två barn - fullt arbetande heltid med barn i skolan och endast en bil fast vi skulle behöva två. En spännande utmaning när man är pigg :) Det är otroligt vad prylar som behövs bara för att få livet att fungera! (Vi försöker vara positiva och tänka att vi kan sova på mattan med varsin kudde, men jag vet inte... bagerskan blir tillräckligt ledbruten under arbetstid - hahaha! ;)





Kök i samma del som...

... vardagsrum 1

Vardagsrum 2

Vårt sovrum med walk in closet (!)

Utsikt från vårt sovrum

Barnens (!) badrum

Vårt (!) badrum

Del av trädgården

Valnötsträd & körsbärsodling i trädgården

Det hela är så fantastiskt så vi knappt tror det själva!