onsdag 17 februari 2010

Vänner!Tack alla ni som lämnat små spår efter er i kommentar-rutan. Särskilt Märta  som är flitigast:) Det värmer så! Ni andra som läser - gör gärna detsamma så vi vet vilka som läser, det är liksom som att få ett handskrivet kuvert i brevlådan.
Anna: vi hittar dina kommentarer och läser dem med glädje i hjärtat. Du gör nog helt rätt :)

Vill ni mejla oss så ingen annan behöver läsa vad ni skriver till oss, skriv direkt på skafferi@englasskafferi.se
Bara till Ola: ola@englasskafferi.se
Bara till Ingrid: ingrid@englasskafferi.se

Hör av er om smått och stort! Det betyder så oerhört mycket!
Kramar från oss 4.

Inför en "scenic flight" över Abel Tasman National Park

Hihi!


WOW!

4 kommentarer:

 1. Vilken glädje alla era bilder återspeglar!! :) Blir alldeles varm i hjärtat att ni fått den tiden tillsammans som familj att kunna knyta an till varandra ännu starkare än förrut.Tänk att tanka så mkt D-vitamin-LYX!! ;) Sol ute,sol inne,sol i hjärta, sol i sinne :O)
  Erat fina hus står förövrigt kvar inbäddad i årtiondets vackraste vinterlandskap! :)Kram till er alla!Tänker på er ofta!/granngumman

  SvaraRadera
 2. Det är klart att jag håller mig uppdaterad o lämnar lite spår, jag vill ju veta vad jag ska fråga mer om sen när ni kommer hem!
  För det gör ni väl?!! =)
  Ge era barn en massa kramar från mig!

  SvaraRadera
 3. Nu såg jag hur man lägger in kommentarer och ville säga att er resa gör mig varm ända in i de mest undangömda delarna av själen. Underbara underbara Nya Zeeland och vackra familjen. Stora kramar! Mikaela

  SvaraRadera
 4. Hej härliga familjen! Kul att chatta lite med Ola igår, Fållstens hälsar varmt tillbaka. Jag har inte hittat hit förrän igår, och läste inte förrän idag, men kommer garanterat att följa er här nu. Vad trevligt och varmt att läsa! En paus som är er mer än väl unnad, något som vi nog är många som behöver på ena eller andra sättet.

  För övrigt kan jag berätta att jag just fått jobb, behandlingsassistent på nytt boende i Suttarboda för ensamkommande flyktingbarn. Helt nytt område för mig, jättespännande, start redan nästa måndag.

  Njut på, vi hörs! Kramar Lena

  SvaraRadera