fredag 28 januari 2011

De betydelsefulla hälsningarna

Hej du som läser, vad kul att du hittade hit.
Varje morgon finns på jorden undersida två förvantansfulla barn (och två dito föräldrar) som kollar mejlen i den lilla datorn. Varje morgon medlika stort hopp om att det ska ha kommit nån liten kommentar på bloggen eller ett mejl i Inkorgen. Har du möjlighet vill vi att du ska veta att det betyder oerhört mycket med en liten "kommentar", som det kallas här på bloggen, om precis vad som helst hemifrån när vi är så långt borta. Eller ett litet mejl om vardagen hemma till nån av adresserna överst i högerspalten här bredvid. Vi har en högtidlig högläsningsstund av små livstecken hemifrån varje dag efter frukost - dagens höjdpunkt när det kommit något att läsa.

Stor kram från oss alla fyra!

4 kommentarer:

 1. hej kära vänner! vilken trip ni är ut på.
  här hemma är vinter som inte som man kan önska sig, temperaturen åker upp och ner från någon plus grad till 7-8 minus från den ena dagen till den andra. Men vår kommer små fåglarna kvittrar på morgonen ibland. önskar er allt gott och Guds rika välsignelse. Ulf-Åke med fam.

  SvaraRadera
 2. Goa vänner vad jag unnar er dennna tid i det vackraste av land. Er blogg väcker många minnen och drömmar =). Om ni skulle möta ett par vid namn Tessan och Martin så hälsa så gott. Just nu följer jag båda era resor på NZ. Stora kramar från ett riktigt blåsigt Örebro.

  SvaraRadera
 3. Det är väl klokt att skriva att det var Maria Högberg som skrev ovanstående kommentar också =) Kram igen

  SvaraRadera
 4. Här ovanpå jorden tittar vi varje dag efter ett livstecken från jordens undersida! Nu börjar längtan bli svår!
  Kramar från förkylda farmor Solweig

  SvaraRadera